Salma Hayek babakék bikinije nem sokat hagy a képzeletnek

2023. június 13.
Salma Hayek olyan forró bikinis képet posztolt az Instagram-oldalára, hogy azonnal kihívjuk hozzá a tűzoltókat! Babakék bikinije mellé természetesen a bölcsességet sem sajnálta a színésznő.
Salma Hayek vadító bőrruhában és neccharisnyában vonult a vörös szőnyegen

Mindig elképedünk rajta, milyen kirobbanó formában van az 56 éves Salma Hayek. Bár a színésznő ráncait is őszintén és büszkén vállalja, Hayeknek igazán nincs mit takargatnia, ha a külsejéről van szó – még szerencse, hogy legfrissebb fotóján nem is nagyon teszi.

Salma Hayek nem olyan régen még aprócska csibesárga bikiniben mutatta meg karcsú alakját, most pedig egy babakék bikinit húzott, ami csodásan hangsúlyozta dús kebleit. A színésznő a friss fotón egy hajó fedélzetén pihen, és bár a fények alapján nincs éppen ragyogó napsütés, ez láthatólag egyáltalán nem zavarja őt.

Ahogyan a fotóhoz tartozó képaláírásban fogalmaz, bár a legtöbb ember nem szereti a szürke napokat, szerinte minden nap értékes. „Élvezd a hetedet, mindegy, hogy mit hoz neked” – teszi hozzá Salma Hayek.

A dögös képet máris közel egymillióan lájkolták, és rengeteg kommentelő méltatja a színésznő csinos alakját. Hayek természetesen ruhában is hasonlóan szexi szokott lenni – nemrégiben Cannes-ban jelent meg látványos, mélyen dekoltált estélyi ruhában.

Forrás: PageSix Fotó: Getty Images