Hosszú Katinka csodaszép fotón mutatta meg gömbölyödő pocakját

2023. június 15.
Az élsportoló gyönyörű, művészi képen engedett bepillantást követőinek a várandósságába, és azt is elárulta, hogy érzi magát gömbölyödő pocakjával.
hosszu-katinka

A háromszoros olimpiai bajnok idén márciusban, a közösségi médiában jelentette be, hogy első kisbabáját várja.  Február végén röppentek fel a pletykák azzal kapcsolatban, hogy a világhírű úszó várandós, és ezért nem készül a párizsi ötkarikás játékokra, illetve ezért nem utazott el a külföldi edzőtáborba.

Hosszú Katinka azóta láthatóan nagyon élvezi a várandósságot, ezt erősíti meg legújabb Instagram-posztja is, melyben egy művészi fotózás csodaszép eredményét mutatja meg. A gömbölyödő pocakú sportoló egyszerű, testhezálló ruhát visel, hosszú haja lazán omlik a vállaira. A képhez azt írta, „Amikor egyszerre érzed magad igazán nőnek és a legerősebbnek” – és valóban igazi női őserő sugárzik a képről:

A meseszép képet egyébként a Marie Claire-rel is együttműködő Demeter Vanda fotós készítette, a kommentelők pedig nem győzik dicsérni a fotót. Hosszú Katinka nemrégiben azt nyilatkozta, hogy így várandóssága végén járva szeretne visszahúzódni és tényleg csak magára és a kisbabájára koncentrálni, de mi nagyon örülünk, hogy egy-egy kép erejéig mégis megmutatja magát a szélesebb nyilvánosságnak.

Fotó: Hosszú Katinka (Instagram), Marie Claire Archív