Jennifer Lawrence a világ legelőnytelenebb ruhájában vonult

2023. június 15.
Nehezen találjuk a szavakat Jennifer Lawrence legfrissebb premierruhájára, ami finoman szólva nem volt igazán előnyös választás...

Jennifer Lawrence nem olyan rég még azzal sokkolta az internetet, hogy tangapapucsban jelent meg a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegén, most azonban végképp teljesen érthetetlen divathúzással osztotta meg a rajongókat. A színésznő új filmje, a hamarosan nálunk is mozikba kerülő Barátnőt felveszünk (No Hard Feelings) premierjén jelent meg a különös ruhában, ami a kommentelők szerint több okból sem áll igazán jól neki.

A színésznő egy Loewe darabot választott, egy egyszerű, strukturálatlan zsákruhát, ami a mellrésznél erősen eláll, míg egyébként ormótlanul redőződik teste körül. De nemcsak a fazon bizonyult előnytelennek: a halvány testszín elképesztően sápasztja az amúgy is fehér bőrű Jennifer Lawrence-t, aki ráadásul még a smink terén is visszafogott árnyalatokat választott.

Összességében úgy tűnik, nemcsak a rajongók elégedetlenek, de szinte végig mosolytalan arca alapján maga a színésznő sem igazán érzi jól magát a különös darabban. Pedig Jennifer Lawrence nagyon is gyakran kápráztat el minket különleges darabjaival – várandóssága után például elképesztő szettben tért vissza.

Természetesen minden sztárral előfordul néha, hogy mellényúl a divat terén – nézzük azokat a hírességeket, akik elkövettek már néhány durva divatbakit!

Kim Kardashian még 2013-ban viselte ezt a kifejezetten előnytelen Lanvin ruhát. Az extrém A-vonal és a színválasztás sem igazán bizonyult szerencsésnek…

Björk annak idején mindenkit sokkolt meglehetősen megkérdőjelezhetően kivitelezett hattyús Oscar-ruhájával – nem csoda, hogy akkoriban mindenki róla beszélt.

Még a legjobbakkal is megesik, hogy olykor mellényúlnak egy-egy darab terén – épp így járt szegény Rita Ora is ezzel a rendkívül csúnya cipővel.

rita-ora-csunya-cipo-miumiu

A popsztár, Kesha is választhatott volna ennél az eklektikus outfitnél (sokkal) előnyösebb szettet…

Sok rajongó nem tudta hova tenni Kristen Stewart szokatlan outfitjét, amit a Camp X-ray című produkció promóciós turnéján viselt.

Lady Gaga rendszeresen megbotránkoztatta a közönséget extravagáns szettjeivel, de hírhedt húsruhája végképp kiverte a biztosítékot a rajongóknál. Azt mondjuk meg kell adni, hogy vitán felül ikonikus viselet lett!

A botrányhős örökös, Paris Hilton többnyire kifejezetten sikkesen öltözik, ezért is nagyon feltűnő, amikor mégsem sikerül jól választania…

Forrás: People Fotó: Getty Images