Jennifer Lawrence-t koppintja az Eufória színésznője

2022. szeptember 13.
Elképesztő lookkal jelent meg az idei Emmy-gálán az Eufória színésznője! Fodrásza pedig azt is elárulta, hogy új frizuráját Jennifer Lawrence ihlette.

Egy csoda szép ezüst színű, virágberakással díszített estélyi ruhában jelent meg az Emmy-gálán Sydney Sweeney, az Eufória sztárja, de ruhája helyett inkább új frizurája került reflektorfénybe. A mézszőke lob elképesztően áll a színésznőnek, és Glen Oropeza azt is elárulta az amerikai Marie Claire-nek, hogy honnan jött az új haj ötlete.

sydney-sweeney-euforia-haj-emmy-jennifer-lawrence

Oropezát kifejezetten Jennifer Lawrence 2015-ös őszi szezonban viselt hosszú bobfazonja inspirálta. Ebből kiindulva igazították a gyönyörű színésznő arcához az ikonikus frizurát a 2022-es Emmy-díj alkalmára. „Olyan erőlködésmentes frizurát szerettünk volna, ami jó kontrasztot alkot majd Sydney ruhájával” – tette hozzá a sztárfodrász.

A texturált, sikkes frizurához egyébként a Nexxus Weightless Style Smooth & Full Blow Dry Balmot használta a fodrász, így jött létre a tartós, dús hatást keltő haj. Sydney Sweeney egyébként már korábban is meglepte a világot hajtranszformációival: legutóbb akkor, amikor szőke tincseit rezes árnyalatra cserélte.

Forrás: Marie Claire US Fotó: Getty Images

Olvass tovább!