Tóth Andi őszintén vallott alkoholproblémáiról

2023. június 16.
Tóth Andi először a Sztárban sztár-szereplése után került mélyre, ekkor nyúlt az alkoholhoz. Segítséget a Dancing with the Stars és Andrei Mangra nyújtott neki.
Tóth Andi a Sztárban Sztár zsűrijeként.

Tóth Andinak évek óta gyűlölködő kommentekkel és bulvárcikkekkel kell megküzdenie. Legutóbb Marics Petivel való szakítására volt kíváncsi ország-világ, ez pedig nagyon megviselte őt.

Az énekesnő most Osváth Zsolt műsorában, az 1kanapén című YouTube-os beszélgetős műsorban nyílt meg és mesélt élete legnehezebb időszakairól, köztük a Sztárban sztár utáni periódusról, amikor alkoholhoz nyúlt. 

„Szerintem alkoholizmusnak is nevezhetjük”

„Nagyon ittam, szerintem alkoholizmusnak is nevezhetjük. Nem akartam letenni, mert simulékonyabb volt az élet… Nem akartam a múltamra, a jelenemre, a jövőmre koncentrálni. Annyira szarul éltem meg az egész műsort akkor. 40 fokos lázzal gyakoroltam éjszaka, a belemet kidolgoztam, beleadtam mindent ebbe, hogy megmutassam, én énekesnő vagyok. Nem bírtam kezelni, és megcsúsztam… Minden napot az utolsónak éltem meg. Bárki megkérdezte, milyen lesz a jövőm, nem láttam jövőt. Kib*szott ijesztő volt, de nem akartam már semmit ettől az országtól. Azt éreztem, mindenemet odaadtam nektek, de nem volt elég, mert azzal foglalkoztok, hogy ott ül az exem” – mesélte Osváth Zsoltnak Andi. Az is kifejtette, hogy javulást a Dancing with the Stars és azon belül is partnere, Andrei Mangra segítsége hozott.

Nem volt harmadik fél 

Andi arról is mesélt, hogy a Marics Petivel való szakításakor milyen nehéz volt élő adásban úgy tennie, mintha semmi nem történt volna, pedig igazából belül szenvedett, az adás előtt és után is sírt a buszban a Sztárban sztár zsűritagja. Andi állítja, hogy nem harmadik fél volt az oka kettejük szakításának, csupán az, hogy félreismerte Petit, aki szerinte „jó fej srác, de még nagyon fiatal és az érzelmi intelligenciája alacsonyabb” Andiéhoz képest.  

Fotó: Central-archívum