Tóth Andi és Marics Peti legjobb összeöltözős szettjei a Sztárban Sztár zsűrijeként

2023. április 02.
Pénteken robbant a hír: Tóth Andi és Marics Peti nem alkot többé egy párt. A TV2 csatornán futó Sztárban Sztár című műsor két zsűritagja az elmúlt hetekben extrábbnál extrább szettekben jelent meg, sokszor Andi és Peti ruhája erősen rímelt is egymásra, a ruhák tervezője, Kiss Márk ügyelt arra, hogy a két zsűritag ízlésesen mutassa összetartozását az outfitekben is.
Tóth Andi és Marics Péter

Vajon most, hogy szétválnak útjaik, milyen szettben fognak ülni a következő hetekben a zsűripultban? Addig is nézzük, milyen elképesztő alkotásokat kreált Kiss Márk a párnak. A többi zsűritagot Holdampf Linda öltöztette, a fantasztikus sminkeket Bényei Betti, a szetteket kiegészítő frizurákat pedig Frohner Ferenc jegyzi.  

Gyöngyök Tóth Andin és Marics Petin

Kiss Márk fantasztikus gyöngyös outfitet tervezett a legutóbbi adásra Tóth Andinak, az apró felsőrészen a gyöngyök nemcsak ékszer, hanem szinte felső funkciót is betöltöttek. A pár összetartozásának reprezentációját a tervező úgy oldotta meg, hogy Marics Peti csuklójára és a nyakába is került az ugyanolyan gyöngysorokból. 

A Sztárban Sztár zsűrije és műsorvezetői

A Sztárban Sztár zsűrije

Tóth Andi

Tóth Andi

Sellőlány Tóth Andi és sellőfiú Marics Peti 

Két hete sellőpárnak öltözött Andi és Peti. Ezúttal is Tóth Andi viselte a statement darabot, Peti pedig hozzá passzoló sellőkesztyűben végződő felsőt viselt, bőrkabáttal. 

Tóth Andi sellőként, Marics Peti pedig ugyanabból az anyagból készült kesztyűben

Tóth Andi sellőként, Marics Peti pedig ugyanabból az anyagból készült kesztyűben

Tóth Andi sellőként

Tóth Andi sellőként

Andi és Peti matchy-matchy motoros szerkóban 

Az egyik legerősebben sikerült páros szett talán az első adás motoros szerkója volt. Marics Peti egy klasszikus motoros bőrkabát újragondolt, rockosított változatát viselte, expárja pedig egy hozzá abszolút passzoló dekonstruált motoros ruhát. Ugyan a pár nem egymás mellett ült a zsűriben, ekkor még sok szerelmes kép készült róluk a forgatáson. 

Összeillő motoros szettben

Összeillő motoros szettben

Tóth Andi szexi motoros szettben

Tóth Andi szexi motoros szettben

Fotó: Central-archívum