Drew Barrymore újra inni kezdett, ezért pszichológusa leállította a terápiáját

2023. március 10.
A 48 éves Drew Barrymore elmondta, válását követően visszacsúszott az ivásba és még a terapeutája is megszakította vele a kapcsolatot.

Az amerikai színésznő, Drew Barrymore, nemrég arról vallott, mennyire nehezen élte meg a 2016-os válását követő időszakot. Barrymore szerint akkoriban annyira megviselték őt a válás körülményei, hogy évtizedek óta szinten tartott függősége is sokat romlott. A nehéz időszakban újra inni kezdett, hogy enyhítse fájdalmát.

Akkoriban már 10 éve járt terápiára Barry Michels pszichológushoz. Michels jelezte, hogy amíg Barrymore nem hagy fel a súlyos mértékű alkoholfogyasztással, addig nem fogja tudni őt fogadni, nem dolgozik vele tovább. A színésznő egy későbbi interjúban elmondta, hogy teljesen megérti a terapeutáját. A kényszerszünet végül csak plusz motiváció lett arra, hogy jobban legyen, és visszanyerje a terapeutája bizalmát, ami végül két évbe telt. A tisztasághoz visszavezető úton nagy lökést adott saját talkshow-jának elindítása, ugyanis ő maga is érzi, egy ilyen műsort csak tiszta fejjel lehet készíteni.

A terapeuta most azt nyilatkozta, előfordul olyan, hogy a szakember azzal segít a legtöbbet, ha szünetelteti a terápiás folyamatot, így felhívva a kliense figyelmét az önpusztító magatartására, amely ellehetetleníti a közös munkát. Barrymore egyébként azóta is tündököl az egyre sikeresebb és népszerűbb beszélgetős műsora háziasszonyaként.

Fotó: Getty Images