Elolvadtunk Vilmos herceg apák napi fotójától

2023. június 19.
Vilmos herceget és három gyermekét egy szuper közös képpel ünnepelte a Kensington Palota. De más hírességek is köszöntötték az apukákat ezen a hétvégén, nézd meg összeállításunkat!
15 érdekesség György hercegről.

Vilmos herceg és gyerekei egy szívmelengető apák napi fotósorozaton jelentek meg a Kensington Palota Instagramján. A szupercuki fotón a hercegi család tagjai kék színekben harmonizáló öltözékben láthatóak, ami mára már védjegyükké vált. A 9 éves György, a 8 éves Sarolta és az 5 éves Lajos herceg mind ragyogóan mosolyognak 40 éves édesapjuk mellett. A lapozóban aztán láthatjuk, hogy az örökmozgó és energikus Lajos herceget itt sem lehetett leállítani, és végül valahogy az apja nyakában kötött ki, amivel neki láthatóan nem volt problémája. 

De nem csak ők, hanem más sztárok is megemlékeztek a hétvégi apák napjáról, hoztunk egy összeállítást a legkedvesebb képekből!

David Beckham és Victoria Beckham

Victoria Beckham egy családi fotógyűjteménnyel köszöntötte férjét, David Beckhamet. A szuper összetartó család „mindene” az exfocista, akinek egyébként a hétköznapi posztok alapján is nagyon jó kapcsolata lehet a gyerekeivel.

Cindy Crawford és Rande Gerber

Cindy Crawford egy régi fotóval köszöntötte férjét, Rande Gerbert, akiről elmondja, hogy a férje mindennap bizonyítja nekik, hogy nincs fontosabb a családnál és a gyerekeik mennyire szerencsések, hogy ő az apjuk. A lapozás után egy vicces babaváró képet is láthatsz róluk! 

Drew Barrymore és John Drew Barrymore

Drew Barrymore a komolyabb hangvételű megemlékezők közé tartozott. Apjáról, a 2004-ben elhunyt, az eseménydús, sok problémával teli életet élő John Drew Barrymore-ról ezt írta: „A vadaktól származom. Én is vad vagyok. Ő volt az apukám. Nem mindenkinek vannak szép, tökéletes, megosztható pillanatai. De ez is rendben van. Szeretem azt, ahonnan származom. A szüleimnek köszönhetem, hogy itt vagyok és nagyon hálás vagyok nekik ezért.”

Mihalik Enikő és Korányi Péter

Mihalik Enikő Insta-storyban a kislányukkal közös képpel köszöntötte férjét, Korányi Pétert. „A legimádottabb apuka az őt legjobban imádó kislánnyal” – írt a fotóhoz a szupermodell.

Mihalik Enikő férje, Korányi Péter kislányukkal

Mihalik Enikő férje, Korányi Péter kislányukkal

 

Forrás: mirror.co.uk      Fotó: Getty Images