J. Lo és Ben Affleck újabb nagy lépésre szánták el magukat

2023. június 29.
A sztárpár elmúlt egy éve igazán mozgalmas volt, de ez a nyár sem telik majd események nélkül.
Jennifer Lopez ismét megszidta férjét, Ben Afflecket

Úgy tűnik, Jennifer Lopez és Ben Affleck számára nem volt elég, hogy egyszer kimondják az igent. És minden jel arra mutat, hogy a kettőnél sem állnak meg. Egy forrás szerint a hollywoodi álompár „szeretné megújítani a fogadalmát” még ezen a nyáron.

J. Lo és Ben Affleck még csak a következő hónapban ünnepelnék az első házassági évfordulójukat, de kapcsolatuk sokkal régebbre nyúlik vissza: először 2002-ben kezdtek el randevúzni, és még ugyanebben az évben eljegyezték egymást. Ezután a dolgok rossz irányba fordultak, lemondták 2003-as esküvőjüket, a hivatalos szakítás pedig 2004 januárjára datálható. Kapcsolatuk újrakezdése 2021-ben vált Instagram-hivatalossá, J. Lo 52. születésnapján, 2022 áprilisában pedig ismét eljegyezték egymást. 

Tavaly nyáron nemcsak egy, hanem rögtön két esküvőt is tartottak: az első egy szűk körű ceremónia volt Las Vegasban, míg a másodikra egy hónappal később kerítettek sort a színész Georgia állambeli otthonában.

És hogy miért lesz harmadik? A MailOnline értesülése szerint a házaspár meg akarja újítani a fogadalmát, mert „érzelmileg olyan jó helyen vannak”, és mert „nem veszik természetesnek ezt a második esélyt”. A forrás elárulta azt is, hogy J. Lo és Ben szerelmesebb, mint valaha, mozaikcsaládjuk „teljes összhangban van”, és ezt szeretnék megünnepelni. Ben Affleck és Jennifer Garner színésznő házasságából három gyerek született, a 17 éves Violet Anne, a 13 éves Seraphina Rose és a 10 éves Samuel. Jennifer Lopez és Marc Antony ikrei, Emme és Max 15 évesek.

Forrás: Mirror Fotó: Getty Images