Jlo és Ben Affleck kapcsolata sem tökéletes – ezek voltak a legaggasztóbb nyilvános pillanataik

2023. május 30.
Ben Affleck és Jennifer Lopez románca 2021 májusa óta újra lángol. De azért egyáltalán nem felhőtlen a kapcsolatuk – hiszen melyik párkapcsolat az? – gyakran ország-világ előtt élik meg a kapcsolatuk nem makulátlan oldalát is.
Ben Affleck és Jennifer Lopez

Jennifer Lopeznek és Ben Afflecknek igazán  hollywoodi szerelmi története van, hiszen 2021 májusában közel 20 év után újra felélesztették kapcsolatukat.

A pár eredetileg 2002-ben jegyezte el egymást, de a „túlzott médiafigyelem” miatt mindössze négy nappal korábban elhalasztották az esküvőjüket. Négy hónappal később, 2004 elején bejelentették, hogy külön utakon folytatják életüket. Szerencsére ezzel még nem ért véget a „Bennifer” története: két éve újra összejöttek, tavaly júliusban pedig össze is házasodtak.

Nemcsak játék és mese

A pár helyzete azonban nem alakult jól az elmúlt hónapokban, számos feszültnek tűnő helyzetben kapták lencsevégre őket. Összegyűjtöttük a pár parázs pillanatait:

Grumpy Grammy-díj

Az A-listás szerelmesekről az idei Grammy-díjátadón készült felvételek egy pillanat alatt bejárták az internetet. A pár látszólag feszült eszmecserét folytatott a ceremónia során. Az emberek meg voltak győződve arról, hogy a pár nem volt tisztában vele, hogy forognak már a kamerák, Jennifer azért volt ilyen ideges a férjére.

J.Lo egy vicces mémmel figurázta ki férje, Ben Affleck siralmas Grammy-fejét

J.Lo egy vicces mémmel figurázta ki férje, Ben Affleck siralmas Grammy-fejét

Dráma a vörös szőnyegen

Ben és Jennifer látszólag feszült eszmecserét folytattak  JLo legújabb filmjének, az Az anyának a premierjén is.  A Westwood Regency Village Theatre előtt pózoltak közösen, miközben Ben feszülten gesztikulált a szerelmesen felé hajoló Jennifer Lopeznek. Egy bennfentes azonban azt mondta, a premieren nem volt semmi dráma. „Nem volt dráma a vörös szőnyegen. Nagyon szerelmesek” – mondta a The Mirrornak. 

Ben Affleck hevesen gesztikulál a vörös szőnyegen.

Ben Affleck hevesen gesztikulál a vörös szőnyegen

Ben Affleck csapkod 

Hatalmasat futott az utóbbi időben a videó, amin a hollywoodi színész kinyitja a kocsi ajtaját az énekesnő előtt, és ahogy JLo bemászik az autóba, a férfi láthatóan idegesen rácsapja az ajtót. Majd Ben a kamerázók felé fordult, bosszúsan vállat vont, miközben azt mondták neki, hogy „jó napot kívánok”.

Forrás: Mirror, Fotó: Getty Images