Jennifer Lopez ismét megszidta férjét, Ben Afflecket – ám ezúttal egy fergeteges Super Bowl-reklámban

2023. február 13.
Jennifer Lopez ismét nyilvánosan szidta meg férjét, Ben Afflecket - ám ezúttal az ismert fánkozó, a Dunkin' Donuts vicces Super Bowl-reklámjában.
Jennifer Lopez ismét megszidta férjét, Ben Afflecket

Az interneten keringő videók szerint Jennifer Lopez nem vette túl jó néven, hogy férje, Ben Affleck unott, és nagyon vicces fejeket vágott a múlt héten megrendezett Grammy-díjátadón. A szemtanúk szerint az énekesnő többször is rászólt az unatkozó színészre, hogy próbáljon meg kicsit vidámabb arcot vágni. 

Nos, J.Lo ismét nyilvánosan dorgálta meg Afflecket, de ezúttal a vicc kedvéért: a házaspár volt ugyanis a főszereplője a Super Bowl félidejében bemutatott Dunkin’ Donuts-reklámnak.

A reklámban láthatjuk, ahogy Ben Affleck a Dunkin’ Donuts dolgozójaként kiszolgálja a vendégeket, amikor egyszer csak megjelenik az autós kiadó ablaknál a felesége, Jennifer Lopez. J.Lo ekkor megdöbbent fejet vágva ezt kérdezi a férjétől: „Te meg mit csinálsz? Ezt csinálod, amikor azt mondod, hogy egész nap dolgozol?”Affleck erre elszégyelli magát, és szól a munkatársainak, hogy mennie kell, mire Lopez dühösen utasítja férjét, hogy azért hozzon neki egy mázas fánkot.

A reklám több szempontból is telitalálat. Egyrészt, mert Ben Affleck a szereplésével gyakorlatilag saját magát figurázza ki. A színészről ugyanis régóta tudni lehet, hogy a Dunkin’ Donuts nevű amerikai fánkozó nagy rajongója, és az elmúlt években rengeteg vicces mém is született azokból a fotókból, amelyeken Affleck a fánkozó italaival és elviteles zacskóival a kezében látható. Ráadásul a reklám egyes részleteit rejtett kamerával vették fel, magyarán a vendégeknek tényleg nem volt fogalmuk róla, hogy Ben Affleck fogja őket várni a pultban.

Fotó: Getty Images