Fordulat a Shakira-Piqué drámában: nyitott kapcsolatban élhetett az utolsó időszakban a pár

2023. július 04.
José Antonio Avilés spanyol műsorvezető szerint Shakira és Gerard Piqué nyílt kapcsolatban éltek, mielőtt elváltak volna útjaik, éppen ezért nincs alapja az énekesnő hűtlenséggel kapcsolatos vádaskodásának.
Shakira nem áll le: durva becenevet adott Piqué új barátnőjének

Az egykori sztárpár tavaly júniusban erősítette meg 11 éves kapcsolatuk végét, nem sokkal azután, hogy Shakira azzal vádolta meg Piquét, hogy megcsalta őt.

Pique, aki azóta új kapcsolatba kezdett Clara Chia Marti modellel, azóta is cáfolja, hogy viszonya lett volna a házassága alatt. 

Most azonban fordulathoz érkezett az ország-világ előtt zajló sztárdráma. José Antonio Avilés spanyol műsorvezető ugyanis azt állítja, hogy az egykori pár a válás előtt nyitott kapcsolatban élt.

Csak a médiának játszották meg magukat? 

„Van egy megállapodás, amely szerint »te azt csinálsz, amit akarsz, én pedig azt, amit akarok«, de a média szemében mi még mindig egy pár vagyunk” – mesélt Avilés az állítólagos megegyezésről.

A nyílt kapcsolat teóriája vélhetően Piqué szűk baráti köréből és családjából származik, akiket állítólag megdöbbentett Shakira vádaskodása Piqué hűtlenségével kapcsolatban. „A futballista környezetét meglepte Shakira kijelentése” – tette hozzá Avilés. „Bosszantotta őket, hogy a sajtóból értesültek a vádakról.”

Mindketten továbbléptek azóta

Shakira a válás után Miamiba költözött, miután megkapta két gyermekük, Milánó és Sasha teljes felügyeleti jogát. Azóta nem csak Piqué, de ő is továbblépett: valószínűleg romantikus szálak fűzik a Forma-1-es versenyzőhöz, Lewis Hamiltonhoz.

Forrás: Daily Mail, Fotó: Getty Images