Lilibet hercegnőt éppen úgy öltöztették fel, mint ennyi idősen az apukáját

2023. július 06.
Harry herceg és családja kedden a kaliforniai Montecitóban ünnepelte az Amerikai Egyesült Államok egyik legfontosabb ünnepét, a függetlenség napját. A felvonulásra a család legkisebb tagját, Lilibetet is vitték – nem is akármilyen ruhában.
Archie, Meghan Markle és Harry herceg

Harry herceg átvette a kényelmes, informális öltözködés trendjét, amióta székhelyüket a tengerentúlra tették át. Sussex hercegét lezser farmerben és baseballsapkában kapták lencsevégre, ahogyan kezében tartotta 2 éves kislányát, Lilibetet a függetlenség napja alkalmából rendezett parádén. 

A kis hercegnő imádni valóan nézett ki virágos ruhájában, fehér térdzoknijában és piros cipőjében. Vörös haját két aranyos copfba kötötték. 

Apja lánya

Szemfüles királyi család rajongók kiszúrhatták, hogy immár tradíció a brit nemeseknél, hogy a gyerekekre piros pántos cipőt adnak. Néhány éve Sarolta viselte nagybátyja, Harry gyerekkori piros cipellőjét, most pedig úgy tűnik, Lilibet is kapott egy párat (ezúttal a pántrésznél kicsit különbözőt).

Sarolta 2017-ben viselte az ikonikus piros cipellőt.

Sarolta 2017-ben viselte az ikonikus piros cipellőt.

Diana adta annak idején Harryre azt a piros Mary Jane cipőt az 1980-as évek közepén, ami azóta az új herceg- és hercegnő-generáció ruhatárában is rendszeresen helyet kap. 

Forrás: PageSix, Fotó: Getty Images