Hatalmas pocakkal pucsít piros tangájában a terhes Rihanna

2023. július 11.
A várandós énekesnő a Savage x Fenty új fehérnemű-kollekcióját népszerűsíti a forró, piros szettben. És mondanunk sem kell, csodásan áll neki!
Rihanna új imádnivaló fotót mutatott kisfiáról,

Rihanna már számtalanszor bebizonyította, hogy várandósan is lehet szexin, sőt, akár kifejezetten extrém módon öltözni. Most pedig azt is megmutatta, hogy még egy kismamából is lehet dögös fehérneműmodell!

Az énekesnő saját márkája, a Savage X Fenty új kollekcióját népszerűsítette, egészen pontosan egy dögös piros szettet. Rihanna már óriási pocakkal húzta fel a fényes, piros szettet és azt is megmutatta, hogyan mutat a tangabugyi kerek fenekén. A forró fotókat az Instagramon lehet végigpörgetni:

A rajongók természetesen odáig voltak a merész kismamától, aki a szexi szettet izgalmas aszimmetrikus frufruval és pink tűsarkúval egészítette ki. Rihanna egyébként nemrégiben még jól megérdemelt szabadságát töltötte ASAP Rockyval és kisfiúkkal szülőhazájában, Barbadoson, amiről még egy cuki fotót is megosztott.

Azt egyelőre még nem lehet tudni, mikor érkezik majd a második kisbaba, de a pocakja mérete alapján már biztosan nem kell rá túl sokat várni.

Forrás: People Fotó: Getty Images