Sztárok, akiknek nagyon meglepő a beceneve

2023. június 27.
A sztárok is csak emberek, természetes hát, hogy az ismerőseik vagy családtagjaik vicces, vagy cuki beceneveken szólítják őket.
Sztárok, akiknek nagyon meglepő a beceneve

Meghan Markle

meghan-markle-feher-estelyi-voros-szonyeg

Bár a Meghan Markle név nagyon jól hangzik, ráadásul még alliterál is, de kapaszkodj meg, valójában nem ez a hercegné neve. Igazából Rachel Meghan Markle-nek hívják, tehát a Meghan csak egy középső név. A hercegné ennek ellenére mindenhol a Meghant használja, és ebből a névből jön az a becenév is, ahogy Harry herceg hívja: a hírek szerint Harry csak „M”-nek szokta szólítani feleségét. Hát, nem cuki?

Miley Cyrus

Miley Cyrus hajában a két szín még jobban kiemeli a lépcsős vágást

Miley Cyrus sem az eredeti nevén vált híressé, a szülei valójában Destiny Hope Cyrusnak nevezték el. (A Destiny jelentése sors, a Hope pedig reményt jelent). Gyerekkorában aztán egy egészen más becenevet ragasztott rá a családja: a folyamatos mosolygása miatt mindenki csak Smiley-nak hívta. Érdekesség, hogy ebből a Smiley-ból jött végül a Miley név is, amit a sztár 2008-ban hivatalosan is felvett.

Rihanna

Rihanna új imádnivaló fotót mutatott kisfiáról,

Bár a rajongók Ririnek becézik, a barátai és családtagjai számára ő csak Robyn. Ennek a becenévnek is van logikus magyarázata, még pedig az, hogy az énekesnő valódi neve tényleg a Robyn, míg a Rihanna a középső neve. „Egészen lezsibbadok, amikor hallom, hogy Rihanna, Rihanna, Rihanna. De ha valaki Robynnak hív, rögtön odafigyelek” – nyilatkozta az énekesnő 2011-ben.

Timothée Chalamet

A szülinapos Timothée Chalamet legmerészebb szettjei

Mielőtt színész lett volna, Timothée Chalamet állítólag a zenei karrierrel is megpróbálkozott, egészen pontosan a rappeléssel. Ehhez pedig természetesen egy művésznevet is választott… (Ha most éppen kávézol, akkor inkább nyelj egy nagyot mielőtt tovább olvasnál.) Szóval Timothée a Lil ’Timmy Tim névvel szeretett volna rapperként befutni. Szerencsére ez végül nem történt meg, a családja és a barátai azonban előszeretettel hívják egyszerűen Timmynek.

Brad Pitt

Brad Pitt 105 éves szomszédja éveken át ingyen lakhatott a színész milliós birtokán

Brad Pitt 105 éves szomszédja éveken át ingyen lakhatott a színész milliós birtokán

A pletykák szerint Brad Pitt az eredeti keresztnevét, tehát a Williamet használja a csajozáshoz. Az egyik pletykalap korábban egy konkrét esetről is beszámolt, amikor Pitt ezzel a névvel próbált meg felszedni egy nőt egy Los Angeles-i kávézóban. Pitt kezet nyújtott a nőnek és bemutatkozott: „Szia, Willam vagyok.” Mire a nő: „Ó, nekem inkább Bradley-nek tűnsz.” Erre a színész rákacsintott és mosolyogva annyit válaszolt, hogy „ Igen, ez a második nevem.”

Jennifer Aniston

Jennifer Aniston

Jennifer Aniston egyik régi barátja, Kristin Hahn árulta el egy interjúban, hogy a közeli barátai csak dr. Anistonnak hívják a színésznőt. „Bármilyen problémád van, ez a nő mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy megoldja, vagy segítsen megoldani. Ezért mindenki csak dr. Anistonnak szokta nevezni.”

Forrás: Elite Daily Fotó: Getty Images