Vilmos herceg zseniálisan reagált a kisfiúra, aki nem ismerte fel őt

2023. július 13.
Úgy tűnik, nem mindenkinek van meg az egyik legismertebb nemes arca: egy kisfiúnak nem sikerült felismernie Vilmos herceget, de szerencsére a trónörökös nagyszerűen reagált.
Vilmos herceg 3:2

Valószínűleg elég ritkán fordul elő Vilmos herceggel, hogy valaki nem ismeri fel őt, most mégis ez történt legutóbbi nyilvános szereplésén. A The Daily Express beszámolója szerint Vilmos Windsorban tett protokollsétát még Károly koronázása idején májusban, mikor egy kisfiú megszólította őt, és megkérdezte tőle, tudja-e, mikor érkezik meg Vilmos herceg. Tekintve, hogy csecsemőkora óta fotósok kameráinak kereszttüzében él, és az egyik legismertebb ember az egész világon, elég megdöbbentő, hogy valakinek nincs meg az arca, de persze egy kisfiút igazán nem lehet hibáztatni ezért.

Szerencsére Vilmos se tette: a beszámolók szerint nagyon jó fej módon reagálta le a helyzetet, és először rákacsintott a szülőkre, majd kedvesen a fiú felé fordult és azt mondta: „Még nem tudjuk, merre van. Te láttad már? Arra ment? Szerintem pár perc múlva ideér.” Valószínűleg a herceg is élvezhette a helyzetet, mert még egy darabig elidőzött a kisfiúval és megkérdezte tőle, tudja-e, kicsoda Vilmos herceg? A fiú erre tétován azt kérdezte, hogy: „Hát, a kormány?¤

Erre már Vilmosból is kitört a nevetés, és viccesen megkérdezte, hogy úgy néz-e ki, mintha ő lenne a kormány? Erre persze már a kisfiúnak is leesett a tantusz, és ámulva fordult anyukájához: „Mama… ez Vilmos herceg!”

Persze mindenkit lenyűgözött, mennyire lazán, viccesen és kedvesen kezelte a helyzetet a trónörökös, aki a többség véleménye szerint újabb bizonyítékát adta, hogy egy napon nagyszerű király lehet belőle.

Forrás: Marie Claire UK Fotó: Getty Images