Vilmos és György közös apa-fia napon cukiskodott

2023. július 02.
Izgalmas kimenőt kapott a kilencéves György herceg és apukája, Vilmos: az apa-fia páros krikettmeccsen vett részt és még pizzát is falatoztak.

A többgyerekes családokban nagy szükség van rá, hogy a gyerekek néha külön-külön is időt tölthessenek a szüleikkel – nincsen ez másként a brit királyi családban sem. Ezúttal György herceg és Vilmos herceg csinált külön programot kettesben: most szombaton együtt látogattak el egy krikettmeccsre, ahol privát páholyból követhették az Anglia-Ausztrália mérkőzést. 

A Londonban tartott meccsen a 41 éves Vilmos herceg halványkék inget és passzoló, kékes blézert viselt, míg a kilencéves György kockás ingben és sötétkék blézerben volt.  

Az apa-fia páros látszólag nagyon jól érezte magát az eseményen, sokat beszélgettek és György még üdítőt és pizzát is kapott. A fotókon úgy tűnik, Vilmos lelkesen magyaráz fiának a meccsről, és György is élénken figyelte a mérkőzést.

Vilmos herceg egyébként egy nappal korábban még testvére „társaságában” jelent meg a nyilvánosság előtt: Harry herceggel együtt vettek részt az édesanyjuk emlékére alapított Diana Awards virtuális gáláján, ahol az internet egybehangzó véleménye szerint Vilmos mondta a jobb beszédet. 

Forrás: People Fotó: Getty Images