Megszületett Lindsay Lohan babája – különleges nevet kapott

2023. július 18.
37 évesen édesanya lett Lindsay Lohan: kisfia állítólag Dubajban látta meg a napvilágot és egy különleges, arab nevet kapott.
Lindsay Lohan az első gyermekét várja

Megszületett a Bajos Csajok és az Apád-anyád idejöjjön sztárjának első gyermeke, a hírek szerint mindenki jól van. Már korábban megírtuk, hogy a kiszivárgott hírek szerint Lindsay Lohan Dubajban szeretett volna szülni, ez így is történt – férje, Bader Shammas szülőhazájában adott életet kisbabájának a sztár.

Akkor arról is pletykáltak, hogy a 37 éves Lindsay Lohan fiús anyuka lesz és ez is igaznak bizonyult, sőt, az is kiderült, hogy a kisfiú a Luai nevet kapta: ez a különleges arab név nagyjából azt jelenti, hogy „védelmezőt”. A Lohanhez közeli források szerint a terhesség utolsó időszakában a színésznő édesanyja és testvérei is az arab országba utaztak, hogy támogassák a várandós Lindsay-t, a szülés óta pedig állítólag mindenki odáig van a kis jövevényért.

Mivel Lindsay Lohan a várandóssága alatt is megosztott követőivel néhány pocakos fotót, van rá esély, hogy hamarosan a babát is láthatjuk majd.

Forrás: Mirror Fotó: Getty Images