Jamie Lee Curtis szívesen cserélne testet Lindsay Lohannel

2022. október 11.
Jamie Lee Curtis egy interjúban árulta el, hogy nagyon szívesen testet cserélne Lindsay Lohannal a Nem férek a bőrödbe esetleges folytatásában – amiről állítólag már az eredeti filmet forgalmazó Disney-vel is tárgyal.

Biztosan mindenki emlékszik még a testcserés filmek egyik legismertebb gyöngyszemére, a 2003-as Nem férek a bőrödbe (Freaky Friday) című filmre, amiben a flegma kamaszlány, Lindsay Lohan cserél testet anyukájával, Jamie Lee Curtisszel. Bár azóta már jó pár év eltelt, a 64 éves Curtis nemrégiben a The View műsorában elárulta, szívesen csinálna folytatást az ikonikus filmhez.

lindsay-lohan-jamie-lee-curtis-test-csere-film

Jamie Lee Curtis állítólag már a Disney-nél dolgozó ismerőseivel is beszélt a dologról, az interjúban pedig azt mondta, a folytatás jó lehetőség lenne Lindsay Lohannek, hogy (természetesen az ő bőrébe bújva) „szexi nagymama lehessen”,  ő pedig kipróbálhatná, milyen modern „helikopterszülőnek” lenni egy vagy több totyogós mellett. Szerintünk elég jól hangzik, szóval már csak azért kell imádkozni, hogy a Disney is ráharapjon az ötletre.

Jamie Lee Curtist egyébként legutóbb a Minden, mindenhol, mindenkor (Everything everywhere all at once) című filmben láthattuk, ahol természetesen zseniális alakítást nyújtott.

A teljes interjút, amiben a Nem férek a bőrödbe folytatását is ecseteli – és amiben kitér Kanye West antiszemita Instagram-posztjára is –, alább lehet megnézni:

Forrás: People Fotó: Getty Images

Olvass tovább!