Margot Robbie őrülten rusnya cipővel koronázta meg a Barbie promóturnéját

2023. július 18.
Újabb Barbie-lookkal örvendeztetett meg minket Margot Robbie – ezúttal olyan cipőt választott, amit talán még az ikonikus Mattel-baba is túlzásnak érezne.

Már megszokhattuk, hogy a hamarosan mozikba kerülő Barbie-film promóciós turnéján mindig más Barbie inspirálta szettben láthatjuk Margot Robbie-t. Húzott már szemkápráztatóan elegáns estélyiket, szexi rózsaszín ruhácskákat, sőt, egy alkalommal még egy izgalmas, retró Barbie-babát is megidézett.

Legutóbbi szettje természetesen szintén egy Barbie ihlette különlegesség volt: Margot Robbie egy mélyen dekoltált, válltöméses, apró virágmintás kosztümöt választott, amihez egy finoman szólva extravagáns cipőt húzott. A retro formájú, ránézésre is félelmetesen magas, bokapántos platform magas sarkú egyértelműen a leghangsúlyosabb darab a szettjében. A rózsaszínbe mártott patacipőt ráadásul az első részénél hosszú, rózsaszín szőrszálak díszítik, hogy még látványosabb, vagy inkább rusnyább legyen az összhatás.

Azért tegyük hozzá, Margot Robbie természetesen ebben a szettben is pazarul mutat – mi már alig várjuk, hogy láthassuk a napok múlva premierező Barbie-ban.

Addig is mutatjuk a kedvenc lookjainkat a színésznő promóturnéjáról:

Forrás: Popsugar Fotó: Getty Images