Margot Robbie dögös retró Barbie babának öltözött

2023. július 04.
Margot Robbie visszarepített minket a '80-as évekbe Barbie-filmje szöuli premierjén, ahol két retró Barbie-outfitet is megidézett.
Margot Robbie 3:2

Egy ideje szinte kizárólag csak rózsaszínben láthatjuk Margot Robbie-t, aki rendre különböző ikonikus Barbie-outfitekbe bújva jelenik meg az új Barbie film premiereseményein. A legutóbbi, szöuli bemutatón azonban nem is egy, hanem egyből két legendás szettet idézett meg: az 1985-ös Day to Night Barbie outfitjeiből inspirálódott. Ez a retró baba azért különleges, mert ahogyan a neve is utal rá, két szettel érkezett – egy aktatáskás, kalapos „nappali” kosztümmel és egy tüllszoknyából és csillámló felsőrészből álló ruhával. 

Margot Robbie-nak sikerült tökéletesen lemásolnia a Mattel ’80-as évekbeli kreációját, és azt kell mondanunk, talán még jobban is állt neki, mint az eredeti Barbie-nak.

A színésznő egyébként nemcsak az elképesztő várakozással övezett film díszbemutatóját, de saját születésnapját is megünnepelte Szöulban, 33 éves lett. A Barbie film pedig napokon belül, július 21-én premierezik majd világszerte, így hamarosan még több Barbie-szettben láthatjuk majd Margot Robbie-t.

Forrás: PageSix Fotó: Getty Images