Ritka családi fotó George és Amal Clooneyról, ahogy gyerekeikkel élvezik a nyarat

2023. július 29.
George Clooney és felesége, Amal Clooney pénteken a Comói-tónál töltöttek el egy felhőtlen csónakázós napot a gyerekeikkel.
Rika családi fotó George és Amal Clooneyról, ahogy gyerekeikkel élvezik a nyarat

Az Ocean’s Eleven című film 62 éves sztárjának évek óta saját villája van az észak-olaszországi Comói-tónál, ahova előszeretettel járnak a családjával, ha kikapcsolódásra vágynak. A minap a színész a 45 éves ügyvéd feleségével és a hatéves ikreikkel, Elle-lel és Alexanderrel élvezték a tavon a nyári napsütést. (A csónakázós képeket ITT tudod megnézni.)

George és Amal Clooney próbálják minél jobban védeni a magánéletüket és a gyerekeiket a nyilvánosságtól. A gyerekeiket sosem viszik magukkal a nyilvános fellépéseikre, és szinte semmi nem árulnak el az interjúk során a privát mindennapjaikról. 

George és Amal 2013-ban találkoztak először egymással, miután egy közös barátjuk bemutatta őket egymásnak. A nagy találkozásról a színész így emlékezett vissza egy People magazinnak adott interjúban: „Hihetetlen volt az egész. Egy közös barátunk azt mondta, hogy beugrik hozzám, és hoz magával valakit. Mondtam, hogy nyugodtan. Ezután felhívott az ügynököm és azt mondta, hogy ő már találkozott ezzel a nővel, akit a barátom magával fog hozni, és hogy szerinte ő lesz a feleségem.” A pár között az első találkozás alkalmával szikrázni kezdett a levegő, és egy évvel később a színész megkérte Amal kezét.

2014-ben a velencei városházán tartották a polgári esküvőt, majd két nappal később egy pazar ünnepséget is rendeztek a városban. Három év múlva, 2017-ben születtek meg az ikreik, Alexander, és Ella.

Fotó: Getty Images