Amal Clooney szinte ragyogott férje mellett a vörös szőnyegen

2022. szeptember 26.
Legyen szó vörös szőnyeges eseményekről, filmpremierekről vagy bírósági tárgyalásokról, Amal Clooney mindig káprázatosan néz ki.

Szombaton tartották Washington DC-ben a History Talks 2022 című nagy szabású rendezvényt, amelynek a 44 éves Amal Clooney és 61 éves férje, George Clooney is az előadói voltak. A sztárpár az eseményre érkezve a vörös szőnyegen is végigvonult, és egymást átkarolva készségesen pózolt a fotósok hada előtt.

amal-clooney-george-clooney

Amal egy élénkpiros, bokáig érő kezeslábasban vonta magára a figyelmet, amelyet aranyszínű, hegyes orrú cipővel egészített ki. A testhezálló, ujjatlan, vörös csipkéből készült ruha tökéletesen kiemelte a nemzetközi jogra és emberi jogokra szakosodott sikeres jogász alakját. Férje, George Clooney egy klasszikus szürke öltönyt választott, amely alá egy fekete, gallérjánál nyitott inget húzott.

Az imádott sztárpár majd’ 10 éve, 2013-ben ismerte meg egymást. Az első találkozásuk után nem teketóriáztak sokat, egy évre rá, 2014. szeptember 27-én összekötötték az életület. Az ikreik, Alexander és Ella 2017-ben születtek.

Olvass tovább!