Testbeszédszakértő fedte fel Sarolta hercegnő nyilvános viselkedésének titkát

2023. július 31.
A testbeszédszakértő szerint a Katalin és Sarolta között lévő anya-lánya kapcsolat lassacskán egy szép barátsággá fog érni.
Sarolta hercegnő kész hölgyként debütált Wimbledonban

Sarolta hercegnő magabiztosságot sugároz – és ez soha nem látszott jobban, mint a néhány héttel ezelőtt megrendezett wimbledoni férfi egyes döntőn, ahol sokkal érettebbnek és felnőttebbnek tűnt a koránál. A szakértő véleménye szerint ennek a magabiztosságnak oka van – édesanyjának, a walesi hercegnének köszönhető.

Egy testbeszédszakértő analizálta a kislány wimbledoni viselkedését és megállapította, hogy Sarolta egyre magabiztosabban mozog a reflektorfényben, köszönhetően annak, hogy az évek során elleste édesanyjától, Katalin hercegnétől a határozott fellépés csínját-bínját. De Judi James testbeszéd-szakértő szerint a Saroltából sugárzó kiegyensúlyozottság emellett annak is köszönhető Vilmos herceg és Katalin kifejezetten arra törekszenek, hogy a gyerekeiket minél normálisabban neveljék. „Saroltában testesül meg Katalin és Vilmos azon törekvése, hogy mindannyiuknak olyan normális, kerek és biztonságos gyermekkort biztosítsanak, amilyet csak tudnak. Katalin természetes magabiztosságának egy része a boldog gyermekkorából ered, és ugyanezt szeretné biztosítani a gyerekeinek is.”

Sarolta hercegnő kész hölgyként debütált Wimbledonban

Sarolta hercegnő kész hölgyként debütált Wimbledonban

A wimbledoni kiruccanásról James azt mondta, hogy „bepillantást engedett abba, Katalin miként mentorálja aktívan a lányát a királyi életre”. Az anya-lánya kapcsolatuk a szakértő szerint lassan egy kedves barátsággá érik, hasonlóan Vilmos és fiuk, György kapcsolatához. „Nagyon jó volt látni, ahogy Sarolta és Katalin is inkább szurkolóként, mint királyi családtagként viselkedett a meccs alatt. Katalin és Sarolta gyakran úgy viselkedtek – akár tudat alatt –, mintha tükörképei lennének egymásnak, hasonló pózokat és hasonló gesztusokat használtak” – tette hozzá a szakértő.

Fotó: Getty Images Forrás: marieclaire.com