Sarolta hercegnő kész hölgyként debütált Wimbledonban, és minden szem rászegeződött

2023. július 17.
Sarolta hercegnő először jelent meg szüleivel együtt Wimbledonban, és a debütálása nem is lehetett volna stílusosabb.
Vilmos herceg imádnivaló becenevet adott Sarolta hercegnőnek

A 8 éves Sarolta hercegnő is csatlakozott szüleihez Katalin hercegnéhez, Vilmos herceghez, valamint bátyjához, György herceghez a brit tenisztorna férfi egyes döntőjére. A hercegnő rendkívül stílusosan jelent meg a nagy eseményen: egy kék-fehér virágos nyári ruhát viselt, amely fodros ujjakkal és a derékrészen fodrokkal volt díszítve. A szetthez fehér Mary Jane-cipőt húzott, hosszú barna haját pedig leengedve, kétoldalt apró copfba fonva viselte.

Sarolta hercegnő kész hölgyként debütált Wimbledonban

Sarolta hercegnő kész hölgyként debütált Wimbledonban

A meccs egy pontján Sarolta egy barack keretes napszemüveget is felvett, majd hátradőlt és kazán összefonta a karjait a feje mögött. Csupa mosoly volt, miközben a két játékosnak, Carlos Alcaraznak és Novak Djokovicnak szurkolt, és még a tömegben lévő rajongóknak is integetett. Eközben a 9 éves György herceg egy kék öltönyben ült a húga mellett. 

Sarolta hercegnő kész hölgyként debütált Wimbledonban

A meccs egy pontján Sarolta egy barack keretes napszemüveget is felvett

A hercegi pár rendszeresen részt vesz az évente megrendezett versenyen, és mindig rendkívül elegánsan ülnek a királyi páholyban. A 41 éves Katalin ezúttal egy smaragdzöld ruhában tündökölt, amelyet bézs színű clutchcsal és magas nude színű cipővel párosított. Hosszú fürtjeit leengedve hagyta és egy pár smaragdzöld fülbevalóval egészítette ki az összképet.

Fotó: Getty Images