Adele könnyekben tört ki a színpadon – videó

2023. augusztus 15.
A brit énekesnő, Adele különös kérdést kapott Las Vegas-i koncertjén, amit végül nem is bírt könnyek nélkül hagyni. Mutatjuk a videót!

Rendhagyó jelenet szakította félbe Adele Los Angeles-i koncertjét! A brit énekesnő a Ceasars Palace-ban lépett fel, mikor két vendég, Chris Dare és felesége, Shantelle egy különös kéréssel fordultak hozzá: arra kérték Adele-t, hogy nyilvánosan jelentse be születendő kisbabájuk nemét!  

A közvetlen énekesnő odahívta a New York-i párost a színpadhoz és készségesen átvette az orvosi dokumentumot, amit aztán izgatottan ki is bontott, hogy felfedje a 18 hetes magzat nemét. A pár egyébként eredetileg egy táblával hívta fel magára a figyelmet, amin az „Adele, felfednéd a babánk nemét?” felirat állt – az énekesnő megjegyezte, hogy ez már önmagában különleges, hiszen ezekre a koncertekre általában nem engednek ilyen táblákat behozni.

A megható pillanat persze Adele-t sem hagyta hidegen: az énekesnő könnyekben tört ki a színpadon, miután elárulta, hogy a pár kisfiút vár. Adele ráadásul nem csupán egy-két könnycseppet morzsolt el, szó szerint rázta a zokogás, miközben azt ismételgette, nagyon örül a pár boldogságának.

Forrás: People Fotó: Getty Images