Adele egyedi tervezésű Valentino ruhát kapott

2022. február 11.
Adele ruháját a Valentino divatház kreatív igazgatója tervezte a Brit Awards 2022 díjátadóra.

A Brit Awards 2022 díjátadón Adele – aki nemrég hatalmas gyémánt gyűrűben lépett fel –, három díjat is bezsebelt, és ha lett volna legszebb ruha kategória, azt is neki ítélték volna. Pierpaolo Piccioli kreatív igazgató pontosan tudja, hogyan kell felöltöztetni egy dívát úgy, hogy egyszerre ragyogjon és szárnyakat is kapjon. A hárszöld sifonból, flitteres hímzéssel készült mesebeli ruha díszes fodrokkal, bő ujjal készült, és nem túlzás leírni, hogy szabályosan bevilágította a színpadot.

A Valentino kreatív igazgatója számára a megjelenés megtestesíti viselője vonzerejét: „A couture-tervezés különleges aurát kölcsönöz a ruhának, amely egyedivé teszi az egész élményt” – magyarázta a Vogue-nak Pierpaolo Piccioli, és hozzátette, bár az alkotási folyamat változatlan, mégis van valami varázslatos a végeredményben: a ruha a művész személyiségét tükrözi. A tervező és csapata a nyári vakáció kellős közepén kapta meg Jamie Mizrahi stylisttól a megbízást, és azonnal munkához is látott. „Amint Adele felhívott, nekiálltunk a ruháján dolgozni” – mondta Piccioli, aki az idei haute couture bemutatón is mert nagyot álmodni. 

A ruha minden aspektusát, például annak színét és textúráját úgy választották ki, hogy az kiegészítse  Adele előadását: „A zöld a színe – mondta Piccioli. – Nemcsak az arcvonásaihoz illeszkedik tökéletesen, de olyan erő és pozitivitás is van benne, amely tökéletesen kiegészíti a hangját. Még a képernyőn sem tudná semmi jobban kihozni az energiáját, mint ezek a flitterek.”

Forrás: Vogue Fotó: Getty Image

Olvasd el ezt is!