Elolvadunk J.Lo és Ben Affleck szerelmesen éneklő közös videójától – A színész ragyog a boldogságtól

2023. augusztus 16.
Ben Affleck 51 éves lett, ez alkalomból osztotta meg Jennifer Lopez az alábbi édes videót.
Jennifer Lopez ismét megszidta férjét, Ben Afflecket

Ben Afflecket előszeretettel piszkálja az internet a folyton bánatos arckifejezései miatt – most azonban bebizonyosodott, hogy a színész igenis tudja magát jól érezni, ráadásul még énekelni is szeret! 

Jennifer Lopez kedden egy édes Instagram-poszttal tisztelgett férje, Ben Affleck 51. születésnapja előtt. „Kedves Ben … Boldog születésnapot! Szeretlek!” – írta az énekesnő – aki nemrég lett 54 éves –, miközben bepillantást engedett a rajongóknak a visszafogott ünneplésükbe. A rövid klipben azt láthatjuk, ahogy Jennifer Ben autójának anyósülésén ült, miközben Sam Cooke Wonderful World című dalát énekelték önfeledten.

Egy forrás nemrég azt is elárulta a People-nek, hogy Ben „boldognak és elégedettnek” érzi magát azután, hogy tavaly összeházasodtak Jenniferrel és összeolvasztották a családjaikat. Néhány héttel ezelőtt Jennifer Lopez ünnepelte az 54. születésnapját egy hatalmas bulival, amit Ben együtt rendezett az új, 60 millió dolláros Beverly Hills-i villájukban – amit júniusban vettek meg több mint egyévnyi házvadászat után.

Fotó: Getty Images