Borbély Alexandra Olaszországból posztolt tündéri kislányával

2023. augusztus 18.
Második házassági évfordulójukat is Dél-Európában ünneplik Nagy Ervinnel.
Borbély Alexandra néhány éve vendégeskedett a Pura Poesia című irodalmi műsorunkban.

Két év telt el azóta, hogy Nagy Ervin és Borbély Alexandra kimondták a boldogító igent, azóta pedig csak még boldogabb lett az életük, ugyanis tavaly megszülettek ikerlányaik, Franciska és Elza. A két színész Enyedi Ildikó 2017-es, Arany Medve-díjas és Oscar-díjra jelölt Testről és lélekről című film forgatásán ismerkedett meg egymással, 2021 nyarán pedig össze is házasodtak.

Alexandra és Ervin a második házassági évfordulójukat idén Olaszországban ünneplik, ahonnan a színésznő egy kollázzsal (ide kattintva nézheted meg), férje pedig az egyik esküvőjükön készült képpel emlékezett meg a nagy napról (ezt pedig itt tudod megtekinteni). Borbély Alexandra 2022 júniusában jelentette be, hogy várandós, azóta pedig már igen nagyra nőttek, tíz hónaposak lettek a színészek ikerbabái.

Ervin és Alexandra gyakran oszt meg édes pillanatokat a család magánéletéből. A tehetséges és gyönyörű színésznő ezúttal az egyik olaszországi kirándulásukról osztott meg egy lélegzetelállító és szívmelengető képet, amint egyik kislányával csodálják a kilátást. Az aranyos fotót itt tudod megnézni.