Hihetetlenül aranyos: kiderült, mi volt Lajos herceg első szava

2023. augusztus 29.
Még csak a közelében sincs annak, amire elsőre gondolnál.
Hihetetlenül aranyos: kiderült, mi volt Lajos herceg első szava

Lajos herceg imádni valóan pimasz személyisége az utóbbi évben teljesen elrabolta a királyi család rajongóinak és fotósainak szívét. Tavaly nyáron, II. Erzsébet platina jubileumán a család „kiemelkedő sztárjának” titulálták, miután a Buckingham-palota erkélyén igencsak vicces arcokat vágott.

Most viszont a trónörökös legkisebb fiának első szavai keltették fel a közvélemény figyelmét. A történet szerint ugyanis 2019-ben Katalin szerepelt a BBC ünnepi A Berry Royal Christmas című cukrászműsorában a sütőlegenda, Mary Berry oldalán. A walesi hercegné köztudottan szeret sütögetni a gyerekeivel, az évek során több születésnapi tortájukat is ő maga készítette el.

Ekkoriban Lajos csupán alig több, mint tizennyolc hónapos volt, szülei pedig beszélgettek egy kicsit Berryvel. Elmesélték, hogyan tanult meg beszélni az otthoni könyveik segítségével, majd Katalin elárulta, hogy a herceg első szavai nem a szokványos „mama” vagy „apa” voltak:

„Lajos egyik első szava a Mary volt, mert az ő magasságában van az összes szakácskönyvem a konyhában. A gyerekeket nagyon lenyűgözik az arcok, és a te arcod mindenhol ott van a könyveiden, és ő azt mondta: »Ez Mary Berry«. Tehát biztosan felismerne, ha látna.”

Forrás: Marie Claire UK, Fotó: Getty Images