Ezért nem mehetett Lajos herceg Erzsébet királynő temetésére

2022. szeptember 20.
Miközben az egész internet Sarolta megható gesztusáról beszél, sokaknak feltűnt, hogy az egyik dédunoka hiányzott II. Erzsébet temetéséről. A család úgy döntött, négyéves Lajos herceg inkább kihagyja a ceremóniát.

Mi is beszámoltunk a temetésen vonuló dédunokákról, az internet pedig egyenesen imádta, ahogy Sarolta hercegnő gondoskodóan odasúgta bátyjának, hogy hajtson fejet a megfelelő pillanatban. II. Erzsébet temetésén nemcsak a brit nemesi család, de rengeteg fontos vendég is felvonult, egyvalakinek azonban kifejezetten feltűnő volt a hiánya: Lajos herceg nem volt ott családjával a ceremónián.

erzsebet-kiralyno-temetes-lajos-herceg

A hírek szerint a négyéves Lajos a család dadájával, Maria Teresa Turrion Borrallóval töltötte a napot, míg családja elkísérte utolsó útjára Erzsébet királynőt – vagy ahogyan a dédunokák hívták, „gan gan”-t. A hírek szerint a család túl fiatalnak ítélte Lajost a hosszú, fárasztó és nem utolsósorban érzelmileg megterhelő eseményhez, ahol ráadásul végig szigorú protokoll szerint kellett viselkedni.

erzsebet-kiralyno-temetes-lajos-herceg

Arról nem is beszélve, hogy a közelmúlt eseményeinek tanulsága szerint Lajos herceg nem kifejezetten rajong a zajos tömegeseményekért. Nem régiben bejárták az internetet a képek, amin a fiatal herceg fájdalmas képpel, a füleit befogva, vagy épp nyelvet öltve áll a Buckingham-palota erkélyén Erzsébet királynő platinajubileumán, majd komoly képpel befogja anyja száját, amikor Kate Middleton megpróbál odahajolva beszélni vele. Akkor mindenki rajongva fogadta a jópofa fotókat, de a család valószínűleg belátta, hogy a királynő temetése nem a megfelelő alkalom Lajos kifejező grimaszainak megvillantására.

erzsebet-kiralyno-temetes-lajos-herceg

Forrás: PureWow Fotó: Getty Images

Olvass tovább!