Lajos herceg születésnapi fotóját kielemezte egy testbeszédszakértő, és furcsa dolgot állít

2023. április 24.
A tündéri Lajos herceg április 23-án ünnepelte 5. születésnapját, képeit pedig egy testbeszédszakértő is kielemezte. Nem Lajosról, hanem Katalin hercegné érzelmeiről árulhatnak el sokat a képek.
lajos-herceg 3:2

A jeles alkalomból a hercegi pár új képeket osztott meg róla. Az első fotón Lajos egy talicskában ül és az anyukája őt figyeli, a második képen pedig egy közeli képet láthatunk a boldog, mosolygó kisfiúról.

Boldog kép, fájdalmas mögöttes tartalommal

A képet egy testbeszédszakértő, Judi James is kielemezte. Szerint a fotó nemcsak aranyos, de sokat elárul Katalin és Lajos kapcsolatáról. „Ez a fotó egy édes pillanatot örökít meg, viszont fájdalmas utalások lehetnek a kép mögött. Méghozzá hogy Katalinnak nehéz elengedni legfiatalabb gyermekét, aki lassan egyre függetlenebbé válik” – érvel James.

A szakértő továbbá megjegyezte, hogy az előző képeken Katalin mindig a kamera mögött állt, azonban most a születésnapi képen ő is szerepel a fiával. Lajos, a humoráról és szórakoztató magatartásáról híres ifjú herceg most éppen a talicskában ül, és huncut mosolyát is megvillantja, aminek köszönhetően az egész kép nagyon játékos hatást kelt.

A hercegi pár gyermekei gyorsan nőnek, így az új fotók biztosan nagy örömet okoztak minden rajongónak. Vajon a koronázási ünnepségen is ilyen vidám és szórakoztató lesz Lajos?

Forrás: Marie Claire USA, Fotó: Getty Images