Michael Jackson lánya rendkívül érzelmes videót tett közzé néhai apja születésnapja alkalmából

2023. augusztus 30.
Paris Jackson egy Instagram-sztoriba feltöltött videóban mesélt édesapjáról, Michael Jacksonról, és arról, hogyan is vélekedett a néhai sztár a születésnapokról.
Michael Jackson 25 éves lánya rendkívül érzelmes videót tett közzé néhai apja születésnapja alkalmából

Michael Jackson tegnap lett volna 65 éves, ennek alkalmából a lánya, Paris Jackson feltöltött egy 24 óráig megmaradó videót az Instagram-sztorijába. „Szóval ma van apám születésnapja, és amikor még élt, utálta, ha bárki tudta a születésnapját, és boldog születésnapot kívánt neki, vagy megünnepelte. Igazából azt sem akarta, hogy megtudjuk, mikor van a születésnapja, mert nem akarta, hogy bulit rendezzünk neki” – mesélte Paris, majd azt is bevallotta, hogy minden évben óriási rajta a nyomás az énekes rajongói miatt, akik elvárják tőle, hogy posztoljon apja születésnapjáról a közösségi médiában. „Ha nem kívánsz valakinek boldog születésnapot a közösségi médián keresztül, az nyilvánvalóan azt jelenti, hogy nem szereted, nem törődsz vele” – tette hozzá szarkasztikusan. „Voltak olyan időszakok, amikor nem posztoltam semmit apám születésnapjára, és az emberek kiborultak. Azt mondták, hogy öljem inkább meg magam. A saját apám iránti szeretetemet az alapján mérik, amit az Instagramon posztolok” – folytatta a 25 éves lány.

Hogy elhallgattassa a kritikusokat, ezután megosztott egy felvételt az aznapi coloradói koncertjéről, amikor is a színpadon állva bejelentette a közönségnek, hogy ma van édesapja 65. születésnapja, amire az emberek éljenzéssel reagáltak.

Míg Paris néhai édesapja előtt tisztelgett Coloradóban, addig két testvérét – a 26 éves Prince Jacksont és a 21 éves Blanket „Bigi” Jacksont – együtt látták Las Vegasban. A duót a Sin City-i Mandalay Bay Resort and Casinóban látták, amint a Cirque du Soleil által bemutatott Michael Jackson: ONE című előadása után fotózkodtak a rajongókkal és autogramot osztogattak.

Fotó: Getty Images