Michael Jackson gyerekei megható fotóval emlékeztek meg apjuk születésnapjáról

2022. augusztus 31.
Prince és Paris Jackson hétfőn emlékeztek meg a néhai édesapjukról, Michael Jacksonról, aki aznap ünnepelte volna a 64. születésnapját.

„Boldog születésnapot a legnagyobbnak! Egyre jobban hiányzol, de minden egyes nappal egyre jobban szeretlek. Köszönök mindent” – írta a 25 éves Prince az Instagram-posztjában. A fiú az édesapja tiszteletére néhány régi, megható családi fotót is közzé tett.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Prince Jackson (@princejackson) által megosztott bejegyzés

A pop királyáról a lánya,  a 24 éves Paris sem feledkezett meg, ő az Instagram Storyjában osztott meg szintén régi képet.

paris_jackson

Michael Jackson 2009. június 25-én hunyt el Los Angeles-i otthonában, miután az orvosától kapott gyógyszerek szívmegállást okoztak nála. Az énekes mindössze 50 éves volt.

Jacksonnak összesen három gyereke született: a legkisebb, Bigi Jackson – aki eredetileg Prince Michael Jackson II néven született, és akit korábban Blanket néven ismert a média – mindössze 7 éves volt apja halálakor. Bigit egy béranyja hozta a világra, akinek a kilétét sosem fedték fel a nyilvánosság előtt. Két idősebbik testvérének, Prince és Paris Jacksonnak az a Debbie Rowe az édesanyja, akivel Michael Jackson a ’90-es években egy rövid ideig házasságban élt.

Fotó: Instagram, Getty Images

Olvass tovább!