Michael Jackson legkisebb fia is 20 éves lett, így él ma Blanket

2022. február 21.
Michael Jackson gyermekei közül Blanket a legkisebb, aki ma ünnepli 20. születésnapját. Bár tudatosan kerüli a nyilvánosságot, a szemfülesebb rajongók róla is találnak friss fotókat és újdonsült híreket.

Blanket 2002. február 21-én született béranyától, teljes neve Prince Michael Jackson II, a családja azonban Biginek szólítja. Hiába telt el azóta két évtized, még mindig sokan emlékeznek arra a napra, amikor Jacko kilógatta az ablakon az akkor 11 hónapos kisfiút egy berlini hotelben.

Michael Jackson legkisebb fia, Blanket Jackson

Blanket mindössze 7 éves volt, amikor elveszítette az apját, a tragikus haláleset után először a nagymamájához, majd Michael Jackson unokatestvéréhez került, akivel a mai napig jó viszonyt ápol.

Bigi – a testvéreivel, Michael Joseph Juniorral (ismertebb nevén Prince Junior) és Paris Jacksonnal ellentétben – nem posztol magáról a közösségi oldalakon, így viszonylag ritkán láthatjuk. Igaz, a közelmúltban igent mondott a Good Morning Britain felkérésére, és egy tévéinterjúban őszintén beszélt édesapjáról, valamint a klímaváltozásra is felhívta a figyelmet.

A beszélgetést a család egyik Los Angeles-i birtokán vették fel, amiről így mesélt a legkisebb Jackson gyerek: „Ez a ház és a hozzá tartozó stúdió rengeteget tudna mesélni. Édesapámnak ez volt a mindene, és ez az, amit mi is akarunk a testvéreimmel: szórakoztatni és olyan dolgokat adni az embereknek, amik boldoggá teszi őket és a hasznukra válik.”

Úgy tudni, hogy a huszonévesek megszokott életét éli, különösebben nem vonzza a reflektorfény, és minden bizonnyal szingli. Bátyja diplomaosztóján, még 2019-ben azonban nem bánta, hogy lencsevégre kapták, az ott készült fotók pedig a világhálóra is felkerültek.

Michael Jackson legkisebb fia, Blanket Jackson 2019-ben

Fotó: Instagram – @princejackson

Időközben ő is leérettségizett, és szívesen tölti az idejét videójátékozással és harcművészetek gyakorlásával.

Michael Jackson gyermekei közül Michael Joseph Jackson Junior a legidősebb, így nyilatkozott a kapcsolatukról 2017-ben, a Today Show-ban: „Nagyon jól kijövünk egymással. A húgom kész nő, sokszor magam is meglepődöm, hogy idősebb vagyok nála, annyira felnőttes. Bigi is sokkal érettebben gondolkodik a kortársainál, szerintem ennek is szerepe van abban, hogy ilyen nagy az összhang közöttünk.

Michael Jackson gyerekei

Michael Jackson gyerekei 2012-ben

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?