Patrick Dempsey a Velencei Filmfesztivál vörös szőnyegén bizonyítja, mennyire szexi az őszülés

2023. szeptember 01.
A Grace klinika színésze csütörtökön hajóval érkezett az olaszországi 80. Velencei Nemzetközi Filmfesztiválra, ahol új filmje, a Ferrari premierjét tartották.
grace-klinika-sorozat-addison-kate-walsh

A vörös szőnyegen egy Brunello Cucinelli szmokingban sétált végig, csokornyakkendővel, hozzá illő cipővel és piros pántos órával. Dempsey ősz haja és egyre erősödő sármja bizonyítja, hogy az idő sokszor a férfiaknak dolgozik.

Az 57 éves színészhez csatlakozott felesége, Jillian is, aki egy pánt nélküli elefántcsontszínű ruhát viselt, fekete bőrdzsekivel párosítva. Később csatlakozott hozzájuk Dempsey színésztársa, Adam Driver is, aki szintén egy elegáns fekete szmokingot választott az alkalomra.

Év végén érkezik a mozikba a Ferrari film

A Ferrari film Enzo Ferrari életének egy kulcsfontosságú évét, 1957-et mutatja be, amikor Ferrari a cégének talpon tartásáért küzd, magánéletében traumákkal szembesül, és a helyi rivális Maseratival küzd a versenypályán az elsőségért. A filmben Adam Driver alakítja Enzo Ferrarit, Dempsey pedig Piero Taruffi olasz motorsportversenyző karakterébe bújik. A film magyar premierje karácsony után, 2023. december 28-án lesz. 

@marieclairehun Adam Driver megérkezett a 80. Velencei Nemzetközi Filmfesztivál vörös szőnyegére. A most debütáló Ferrari című filmben az idei év végén láthatja moziban a magyar közönség. #adamdriver #venice #venicefilmfestival #fyp #foryoupage #magyartiktok ♬ Feeling Good - Michael Bublé

Fotó: Getty Images, Forrás: PageSix