A 78 éves Helen Mirren smink nélkül is ragyog

2023. augusztus 30.
A hollywoodi ikont már régóta csodálják időtlen szépségéért. A színésznő most elárulta, hogyan őrzi meg fiatalos ragyogását.
A 78 éves Helen Mirren smink nélkül is ragyog

Helen Mirren elárulta a titkot, amire az egész világ kíváncsi: mégpedig azt, hogyan őrzi meg kortalan szépségét. A hét elején a színésznő Los Angelesben járt, és egyszerűen csodálatosan nézett ki virágos maxiszoknyájában és kék felsőjében, és ami a leghihetetlenebb: smink nélkül, méghozzá ragyogóan!

A színésznőt sokan csodálják, amiért nem akar fiatalabbnak tűnni a koránál, és az utcán is felvállalja natúr arcát. Mint kiderült, Helen egy bizonyos szépségtermékre esküszik, amit akár mi is beszerezhetünk, méghozzá 1-2 ezer forintért – ez pedig a ricinusolaj!

„Imádom a ricinusolajat. Egy keveset használok a hajamra – nagyon-nagyon keveset. Használom a körmeimen. Használom a bőrömön. A ricinusolaj csodálatos” – áradozott a színésznő a természetes csodaszerről.

Ami a sminkelést illeti, Mirren itt is a lehető legnagyobb természetességre törekszik: egy szempillaspirál vagy rúzs elég is, de az egészséges táplálkozás teszi fel az i-re a pontot. „Ha egy mantrát kéne átadnom a fiatalabb generációknak, az az lenne, hogy jobban törődj azzal, ami a testedbe kerül – kérlek, ne dohányozz” – mondta a sztár, aki mindennap igyekszik egy kicsit mozogni, hogy fitten tartsa magát.

A színésznő smink nélküli fotóját IDE kattintva érheted el.

Forrás: Mirror, Fotó: Getty Images