Visszatér A Grace klinika egyik régi kedvenc karaktere

2022. szeptember 08.
Kate Walsh már az első évadtól fontos karaktere volt a sorozatnak, most pedig újra rendszeresen láthatjuk majd a 19. évadban.

Kate Walsh már A Grace klinika 2005-ös első évada óta alakítja dr. Addison Montgomeryt, aki az Ellen Pompeo által megformált dr. Meredith Grey előtt volt együtt a sorozat szívtiprójával, dr. Derek Shepherddel (Patrick Dempsey). Walsh végig fontos karakter volt, de az elmúlt időszakban nem igazán volt reflektorfényben: bár feltűnt az előző évadban is, amikor egy méhtranszplantáció lebonyolításában segédkezett, a Variety exkluzív értesülései szerint a 19. évadban még fontosabb szerepben tér vissza.

grace-klinika-sorozat-addison-kate-walsh

Walsh egyébként saját szériát is kapott: róla szólt a A Grace klinika első spinoffja, a Private Practice (Dr. Addison), ami 2007 és 2013 között hat évadot élt meg az ABC-n. A 18. évadban Addison doktornő volt férje halálával való küzdelmét is láthattuk, de a 19. évad állítólag további mélységeket és izgalmas fordulatokat tartogat. Az új évad premierje október 6-ra várható, és a készítők elmondása szerint most először vonul háttérbe a széria főszereplőjének számító Meredith, aki bár továbbra is a sorozat narrátora (a valóságban pedig executive producere marad), csupán nyolc részben fog majd feltűnni.

Forrás: Variety Fotó: Getty Images

Olvass tovább!