Julia Fox még a szeméremdombját is megmutatta extrém pucérruhájában

2023. szeptember 08.
A felforgató öltözködéséről híres Julia Fox most még messzebbre merészkedett és egy tényleg mindent megmutató fém fehérneműszettben vonult.

Julia Foxtól már megszokhattuk, hogy nem riad vissza az egészen extrém, sőt, akár kifejezetten megbotránkoztató szettektől sem – mi is írtunk már embernagyságú női testet formázó táskájáról vagy éppen bizarr, szétfolyó mellvértjéről. Az Uncut Gems sztárja attól sem fél, hogy kendőzetlenül megmutassa testét, épp ezért nem is olyan meglepő, hogy gyakran hódol az intim részleteket is felvillantó pucérruhatrendnek.

Most azonban talán még a korábbi lookoknál is merészebb volt, ugyanis egy tényleg alig takaró fém fehérnemű-szettel nyitotta meg a New York Fashion Weeket. Az izgalmas láncos konstrukció csak Julia Fox mellbimbóit és a nemi szerve egy kis részét takarja, de szeméremdombja például egyértelműen kivehető a szettben. A csinos színésznő fekete csizmával és extra hosszú fekete kabáttal kombinálta a nem mindennapi lookot, ami még több játékot engedett az outfitnek: a kabátot teljesen behúzva egészen visszafogottan is vonult, de olykor leengedte magáról azt, még több bőrfelületet megmutatva.

Julia Fox nem szégyellősködik

Julia Fox a védjegyévé vált fekete rúzzsal csavart még egyet a szetten, ami csak még vagányabbá és igazán harmonikussá tette megjelenését. 

Forrás: InstyleUS Fotó: Getty Images