Lourdes Leon akár meztelenül is megjelenhetett volna, annyira keveset takart a szettje

2023. szeptember 07.
Lourdes Leon extrém, áttetsző miniruhát viselt a Victoria's Secret rendezvényén.
Lourdes Leon

Madonna legidősebb gyermeke alig látható, teljes egészében fémből szőtt ruhában borzolta a kedélyeket. Lourdes Leon nem hagyott túl sokat a képzeletnek, amikor részt vett a Victoria’s Secret New York-i divathét keretében megrendezett eseményén, a Victoria’s Secret World Tour szerdai ünnepén.

A 26 éves modell és zenész – aki a popikon Madonna legidősebb gyermeke – a Victoria’s Secret rózsaszín szőnyegén pózolt a Manhattan Centerben, miközben az ukrán származású, amerikai divattervező Natalia Fedner által készített ruháját viselte.

Lourdes Leon pucérruhában.

Lourdes Leon pucérruhában.

A miniruha teljes egészében feszített fémtextilből készült, amelyet egy pókhálóhoz hasonló, laza kötésű hálóba szőttek. Leon megmutatta csupasz mellét és meztelen fenekét is a dresszben, a ruhát fekete tangás alsóneművel és platform tűsarkú szandállal kombinálta.

Strech Metal Madonna lányán

„Natalia megalkotott egy 100%-ban fémből készült textíliát, ami 6 irányban nyújtható” – olvasható a Fedner weboldalán. „Azonnal a testhez idomul, 15 másodperc alatt felveszi viselője hőjét, így egyszerre kényelmes és erős. A Stretch Metal 2021-ben szabadalmat kapott”.

Fotó: Getty Images, Forrás: People