Rihanna címlapon mutatta meg 9 hónapos kisfiát

2023. február 16.
Az énekesnő szinte sosem mutatja meg lassan egyéves kisfiát, most azonban ritka – és nagyszabású – kivételt tett a Vogue kedvéért.
Rihanna címlapon mutatta meg kisfiát

Még mindig minden Rihanna nagy bejelentéséről szól, második terhességének híre mellett azonban most első gyereke is reflektorfénybe került. Rihanna a brit Vogue címlapján mutatta meg családját, férje, ASAP Rocky mellett ritkán látott kisfiát is! Az énekesnő először tavaly decemberben osztott meg egy cuki TikTok videót 2022 májusában született kisfiúkról, most azonban címlapon lehet gyönyörködni a sztárbabában.

A csodaszép fotókat maga Rihanna is megosztotta Instagram-oldalán. A címlapon egy dögös, fekete ruhát viselve vonul a tengerparton, mögötte ASAP Rocky viszi a karjában kisfiúkat. A belső képeken Rihanna teljes sminkben és elegáns fekete estélyiben, egy vörös selyemtakarón dédelgeti kisfiát.

A tetőtől-talpig fekete glambe öltözött család elképesztően mutat a képeken, amikből most valószínűleg jó időre feltöltekezhetnek a rajongók, hiszen Rihannát ismerve jó eséllyel a jövőben sem számíthatunk majd sokkal több családi fotóra.

Forrás: People Fotó: Getty Images