Selena Gomez és Taylor Swift közös szelfijétől felrobban az internet

2023. szeptember 17.
A barátnők pár nappal az MTV Video Music Awards után újra összejöttek, és néhány elképesztően cuki közös szelfit is lőttek – a netezők legnagyobb örömére!

Bár köztudott, hogy Selena Gomez és Taylor Swift jó barátok, mégis csak ritkán látjuk őket együtt megjelenni. Az énekesek nemrégiben a 2023-as MTV Video Music Awards díjátadóján találkoztak, ahol lelkesen, összeölelkezve pózoltak a kamerák kereszttüzében, nagyon úgy tűnik azonban, hogy a híres barátnők néhány nappal később nyugodtabb körülmények között is összejöttek.

Az MTV eseményén készült glamúros fotókhoz képest a Selena Gomez által posztolt képeken az énekesnők egészen természetes arcukat mutatják – de persze itt is ugyanúgy átüt a kettejük közötti szoros, mély kapcsolat. Az első fotón a smink nélküli Selena Gomez és Taylor Swift mosolyogva néznek a kamerába, a másodikon Swift egy puszit is nyom barátnője arcára. 

Bár nemrégiben Gomezt eléggé meghurcolta az internet az MTV Awardson vágott grimaszáért, úgy tűnik, az énekesnő nem foglalkozik a gyűlölködőkkel, és jól érzi magát régi jó barátja társaságában.

Forrás: People Fotó: Getty Images