Meglepő dolgot kért rajongóitól a szülinapos Selena Gomez

2023. július 23.
Selena Gomez 31 éves lett, a nagy nap alkalmából pedig nemcsak háláját fejezte ki, de egy kérést is megfogalmazott követői felé.
Selena Gomez

Selena Gomez még a születésnapján sem feledkezik meg másokról, és a számára fontos ügyekről! A világhírű énekesnő Instagramon engedett bepillantást az ünneplésbe: a fotón egy csodásan díszített rózsás tortát tart a kezében az ágyon ülve, miközben babarózsaszín felsőt, passzoló rózsaszínekben játszó sminket és elegáns gyöngysort visel. Bár a torta és a Selena is kétségkívül gyönyörű, a hangsúly valóban a szülinapi poszt mellé fogalmazott üzeneten van.

A szövegben Selena Gomez leszögezi, nagyon hálás azért, hogy az életét élheti, majd külön kiemeli, hogy mennyire hálás a Rare Impact Funddal közös munkájáért. Az énekesnő azt mondja, a fiatalok mentális egészségének támogatása a legfontosabb küldetés az életében, ezért amikor azt kérdezik tőle, mit szeretne a szülinapjára, ő csak annyit kér, hogy adományozzanak a fenti alapítványnak.

A követők közül rengetegen felköszöntötték az énekesnőt és a legtöbben azt is hangsúlyozták, nagyon tisztelik Gomezt, amiért ilyen fontos ügyet karolt fel. Mi innen kívánunk neki nagyon boldog születésnapot! 

Forrás: PageSix Fotó: Getty Images