Csillámos tejfehér manikűr Selena Gomeztől

2023. augusztus 28.
Selena Gomez meseszép manikűr kilépővel integet a tejfehér nyári körömtrendeknek. Az énekesnő egy fehér, irizáló manikűrrel koronázta meg az augusztust.
selna-gomez-korom

Nehéz eldönteni, hogy stílus terén Selena Gomez nem tud hibázni, vagy csupán a népszerűsége minden szépség- és divatválasztását beragyogja. Akárhogy is, az amerikai énekesnő az angyali, diszkrét francia manikűrjével vonta magára a rajongók és a manikűrimádók figyelmét. A körmét akkor is bevált műkörmöse, Tom Bachik festette, aki Jennifer Lopez és Margot Robbie körmeit is szépíti.

A „körömmester” saját oldalán osztott meg egy képet az áttetsző, csillogó, rózsaszín árnyalatú gyönyörűségről, amihez csupán egy zselés fedőréteget használt. Az Aprés Nail Heavenly Top Gel fedőlakkját vetette be Cherub árnyalatban, trükkös megoldással, színek nélkül elérve az angyali hatást. Akkor lenyűgözően szép, mégis természetes eredményt ért el a manikűrrel, ahol a fehér csíkot a körömvégnél Selena áttetsző, saját körömszíne adta.

Irizálás és tejfehér alap

A műkörmös-énekesnő duó újabb alkotással dobbantott nagyot a közösségi média beauty platformjain, és ezúttal sem egy sokkoló, bevállalós mintázatú és színvilágú alkotást prezentálva. A tejfehér manikűr nyara volt ez, így az augusztusi kilépőként Selena még egy bőrt lehúzott, és nagyon is stílusosan a trendről.

A rózsaszínes-fehérre festett körmeibe kedvenc manikűrösével egy adag selyemfényű csillámot csempésztek.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

𝙏𝙤𝙢 𝘽𝙖𝙘𝙝𝙞𝙠 Nails (@tombachik) által megosztott bejegyzés

Tom Bachik egy édes és egyszerű fehér manikűrt hozott létre, mégsem unalmas vagy túlságosan letisztult hatást keltve. A tejfürdős manikűrnél a szofisztikált csillámparádéval csempészett egy kis X-Faktort a hétköznapokba, ami pedig a körömformát illeti: elegáns, közepes hosszúságú körmökké formálta, makulátlan kutikulákkal. Mia Secret akrilport használt White Peony színben a jeges hatású, tiszta fehér alaphoz. Ha ehhez hasonló színt keresel, jó választás lehet a Sally Hansen Good. Kind. Pure Nail Color mégpedig Light Lyche árnyalatban.

A következő lépés itt egy minimális mennyiségű irizáló csillámpor felvitele volt a körmök felületére. A csillámpor híján használhatunk irizáló fedőréteget is, például az Essie Expressie FX Iced Out árnyalatát.

Válasszunk profit, vagy készítsük el mi otthon ezt a tejfehér, irizáló manikűrt, az biztos, hogy a legegyszerűbb és legszebb módját választjuk a klasszikus köröm valamilyen extra csavarral való kivitelezésének.

 Forrás: Allure, fotó: Getty Images