A 77 éves Cher kézen fogva indult romantikus vacsorára a 40 évvel fiatalabb expasijával

2023. szeptember 18.
Úgy tűnik, Cher újraélesztette románcát egykori kedvesével, Alexander „AE” Edwardsszal.
Cher először jelent meg 40 évvel fiatalabb pasijával a vörös szőnyegen

A 77 éves popikont pénteken  kapták lencsevégre, amint a 37 éves exével a kaliforniai Beverly Hillsben vacsorázni indultak. A pár kézen fogva távozott a Funke nevű étteremből és láthatóan rendkívül jól érezték magukat egymást társaságában. (A fotókat itt tudod megnézni.)

Az énekesnő egy fehér részletekkel díszített, fekete, elegáns blézert és hozzá illő nadrágot választott az alkalomra, eközben Edwards teljesen harmonizálva a párjával, szintén a fekete mellette tette le a voksát: fényes puffer kabátot, bőrnadrágot és csizmát viselt.

Az étteremből kilépve a férfi odakísérte Chert a várakozó fekete terepjárójukhoz, és lovagiasan kinyitotta neki az ajtót. Amikor a paparazzók rákérdeztek, hogy újra összejöttek-e, Alexander „AE” Edwards egy sokat sejtető mosollyal válaszolt. Miután mindketten beültek a járműbe, még készült róluk néhány kép, ahogy nevetgélnek és meghitt beszélgetést folytatnak a hátsó ülésen, fejüket szorosan egymáshoz hajtva.

Ez a romantikus kiruccanás több hónappal azután történt, hogy a TMZ májusban beszámolt a pár különválásáról. Akkoriban egy forrás azt nyilatkozta, hogy Cher és Edwards „néhány hete” szakítottak. A szakítás híre nem sokkal azután érkezett, hogy márciusban a Versace 2023-as őszi divatbemutatóján Cher és Edwards szerelmespárként debütáltak a vörös szőnyegen.

Fotó: Getty Images Forrás: Page Six