Cher elképesztő platinaszőke hajjal hódít

2023. március 08.
Cher ikonikus, göndör, fekete loboncát most platinaszőke frizurára cserélte, és bár szokatlan a váltás, szerintünk elképesztően jól áll neki!
Cher és fiatal fiúja között nem is lehetne nagyobb a szerelem

A legendás énekesnő az NBC Carol Burnett színésznő előtt tisztelgő estjén jelent meg a merész, de határozottan dögös lookkal. Chertől ugyan már megszokhattuk a dúsan göndörödő, koromfekete frizurát, most mégis vagány, platinaszőke hajszínre váltott. Ez egyébként nem az első alkalom, hogy Cher kipróbálta a szőke hajat, de valljuk be, a legtöbben ikonikus fekete frizurájával gondolunk rá. A látványos frizura egyébként kifejezetten jól állt neki – pláne elegáns, csillogó részletekkel rakott blúzával kontrasztban.

Lehetséges egyébként, hogy a váltás mögött Cher új kapcsolata áll! Az énekesnőt még tavaly novemberben kapták lencsevégre először fiatal pasija oldalán, amint Hollywood egyik népszerű éttermében vacsoráznak. A férfi nem más, mint a 37 éves Alexander Edwards zenei producer, aki mellesleg Amber Rose exe. Úgy tűnik, Cher és Alexander Edwards között azóta is dúl a szerelem. A párt péntek este ismét kézen fogva látták, amin a rapper Drake Super Bowl-partijára tartottak. Azt is tudni lehet, hogy a férfi karácsonyra egy gigantikus gyémántgyűrűt ajándékozott az énekesnőnek, arról azonban nincs információ, hogy az ékszer többet jelent-e egy egyszerű ajándéknál vagy esetleg eljegyzésre utal.

Forrás: Popsugar Fotó: Getty Images