Pucérkodás felsőfokon – Ők voltak Kanye West legbotrányosabb barátnői

2023. szeptember 20.
Kanye West és Bianca Censori mostanában többször is a címlapokra kerültek extravagáns szettjeik és bizarr viselkedésük miatt. De Bianca nem az első Kanye különc barátnői közül. Hoztunk pár emlékezetes pillanatot!
Pucérkodás felsőfokon - Ők voltak Kanye West legbotrányosabb barátnői

Kanye West és „felesége”, Bianca Censori mostanában Olaszországban borzolják az emberek idegeit megjelenésükkel. Az olaszok szerint Bianca sokszor nagyon átlátszó, provokatív ruhái – kérdés, hogy egy harisnyanadrág egy mellre szorított párnával egyáltalán ruhának nevezhető-e például – egyszerűen tiszteletlennek hatnak, nem illendőek, főleg egy alapvetően erősen keresztény országban. Kanye West a közelmúltban tett bizarr kirohanásaival teljesen számkivetetté vált a show-biznisz világában, így Biancával szinte kívülállókként járják a világot, nem nagyon törődnek mások véleményével.

Ugyanakkor nem Bianca az első Kanye barátnői közül, aki excentrikus megjelenésével felhívta magára a világsajtó figyelmét. Hoztunk egy válogatást a rapper barátnőinek legemlékezetesebb outfitjeiből. 

Bianca Censori

Kanye jelenlegi „felesége” az ausztrál származású Bianca, aki – bár kevesen tudják róla – építész és 2022 óta dolgozott a rapper cégénél. Mostanra a nő védjegye lett a fekete, vagy testszínű leggings, amit fölül egy pánt nélküli toppal, vagy éppen egy párnával egészít ki. A Biancáról megjelent fotókat sokszor ki kell takarni, mert túl kihívóak a publikáláshoz.

Kanye West és új felesége, Bianca Censori

Kanye West és új felesége, Bianca Censori

Kim Kardashian

Kimet valószínűleg senkinek nem kell bemutatni. A valóságshow-királynő ízlése a mai napig megosztja az embereket, ugyanakkor ha most visszanézünk a régebbi képeire, elmondhatjuk, hogy sokat finomodott a kezdetekhez képest. 

Kim egy klubból hazafele jövet 2019-ben

Kim egy klubból hazafele jövet 2019-ben

Kim egy oversized pink kabátban

Kim egy oversized pink kabátban, ezüst kiegészítőkkel. Egyedi vagy ízléstelen?

Julia Fox

Kanye West és a szintén nagyon extra megjelenéséről ismert színésznő, Julia Fox 2022 elején rövid ideig kapcsolatban voltak egymással. Julia egészen magas szintre emelte a bizarr megjelenéssel történő polgárpukkasztást, ami nála nemcsak a ruhaválasztásban (már ha egyáltalán van rajta a szó szerinti értelemben vett ruha), hanem a sminkjeitől kezdve az Instagramos bejelentkezéseiig, mindenben tetten érhető. Hoztunk pár képet róla is!

Julia Fox nem szégyellősködik

Julia Fox nem szégyenlősködik

Julia Fox Los Angelesben sétálgat

Julia Fox Los Angelesben sétálgat

Chaney Jones

Chaney és Kanye 2022-ben jöttek össze, pár hónapig tartott a románcuk. Sokan rögtön arra jutottak, hogy a kapcsolat alapja az lehet, hogy Chaney mennyire hasonlít Kimre, és lássuk be, ebben van valami igazság. Nemcsak külsőben, hanem a ruhaválasztásokban is látunk hasonlóságokat. Te mit gondolsz Chaney stílusáról? Van benne egyediség, vagy csak Kim másolásáról van szó?

Forrás: dailymail.co.uk    Fotó: Getty Images