Kanye West új felesége merész pucérruhában és mezítláb rója Olaszország utcáit

2023. augusztus 07.
Kanye West és új felesége, Bianca Censori éppen Olaszországban nyaralnak, ahol provokatív megjelenésükkel azonnal magukra vonták mindenki figyelmét.
Kanye West és új felesége, Bianca Censori

Kanye West és új felesége, Bianca Censori éppen Olaszországban, azon belül is Firenzében tartózkodnak, ahol nemcsak megjelenésükkel, de egymás iránt érzett szenvedélyes szerelmükkel is magukra vonták az emberek figyelmét. A párt tegnap este kapták lencsevégre, ahogy egymást szinte felfalva csókolóznak az utcán. Az esetről egy fotósorozat is felkerült az Instagramra, amin jól látható, hogy Bianca öltözéke nem bízott sokat a képzeletre.

A nő egy teljesen átlátszó, tangás overallt viselt, amire mindössze egy fehér harisnyát húzott. Eközben Kanye West egy fekete zakót választott, ami alá nem vett inget, és egy hozzá illő nadrággal egészítette ki. Érdekesség, hogy a 46 éves rapper cipőt nem volt hajlandó húzni – teljesen mezítláb rótta Firenze utcáit. A mezítláb sétálgatás a pár közös szenvedélye lehet, néhány nappal ezelőtt ugyanis Biancát is cipő nélkül fényképezték le a nyaralásukon. (A mezítlábas képeket itt tudod megnézni.)

Ahogy arról mi is beszámoltunk, január elején derült ki, hogy Kanye West – vagy ahogy egy ideje már hivatalosan hívják, Ye – feleségül vette a Yeezy nevű divatmárkája tervezőjét, Bianca Censorit. A titkos esküvőre mindössze két hónappal azután került sor, hogy véglegesítették a rapper válását az exfeleségétől, Kim Kardashiantól. A rapper állítólag egy zárt körű szertartáson mondta ki a boldogító igent a mindössze 27 éves Biancának. Bár az esküvőt megtartották, a TMZ információ szerint a házasságuk nem legális, a lap szerint legalábbis nincs nyoma a pár házassági anyakönyvi kivonatának. Ennek ellenére mindkettőjük ujján ott csillog egy karikagyűrű.

Fotó: Getty Images