Kanye West felesége, Bianca Censori pulikutya hajjal és szűk fehér fürdőruhában borzolja a kedélyeket

2023. szeptember 18.
Kanye West és felesége, Bianca Censori ezúttal Angliában keltett feltűnést, miután pénteken részt vettek a London Fashion Weeken.
Kanye West és új felesége, Bianca Censori

Kanye West és új felesége, Bianca Censori továbbra is élvezi európai kirándulását és annak minden lehetőségét. Most éppen az Egyesült Királyságban tartózkodnak, és a London Fashion Weeken is részt vettek.

A rapper és a YEEZY alapítója elkísérte feleségét a fővárosi bemutatóra, amelynek volt barátnője, Irina Shayk volt a házigazdája. A celebpárt először a színfalak mögött látták, majd azt is kiszúrták, hogy az első sorban ültek a show-n. A bemutatón a nigériai születésű divattervező, Mowalola Ogunlesi mutatta be az új szezonra készített kollekcióját.

Kanye és Bianca most is szokatlan ruhákat öltöttek magukra. A rapper klasszikus, teljesen fekete öltözéket viselt, csak az orra látszott ki, az arca többi része teljes rejtélybe burkolózott. Ezzel szemben Bianca teljesen fehér megjelenést választott.

Az új „feleség” kötött gyapjúból készült fehér fürdőruhát viselt. A horgolt stílusú body alatt pucérruhát viselt, hogy elrejtse privát részeit. Bár egyáltalán nem úgy tűnt, mint aki sokat szeretne bízni az emberek fantáziájára. Az ausztrál szépség fején egy hatalmas, parókaszerű, pulikutya-stílusú fejdísz ült, amely szinte az egész arcát eltakarta. Csak szája látszott ki a hatalmas, pihe-puha fejdísz alól.

Bianca Censori legbotrányosabb megjelenései

Már megszoktuk, hogy a pár furcsa megjelenéseket választ, amikor utcára lép, sőt, leginkább Bianca bújik furcsa öltözékekbe. Kanye West köztudottan befolyásolta felesége, Kim Kardashian gardróbválasztását, és arra ösztönözte őt, hogy visszafogottabban öltözzön. Azonban Kanye új felesége rendszerint keveset takaró ruhákat visel, ami megkérdőjelezi a rapper nézeteinek következetességét.

Óvszerruha

Péládul Biancát nem is olyan régen hatalmas óvszernek öltözve láthattuk. A rajongók teljesen le voltak döbbenve. Kanye ruhája is hagyott maga után némi kivetnivalót, bár messze nem volt furcsa, mint feleségéé. A tényt tetézi, hogy templomba készültek ilyen szerelésben!

Tetőtől talpig áttetsző szett

Hogy tovább ugorjunk a merészségi skálán, egy szemfüles rajongó videóját láthatjuk a pár olaszországi útjáról, ahol Bianca merész, átlátszó ruhában lépett utcára. Egyértelműen minden tekintet Censorit pásztázta.

Megsétáltatta a szálloda kispárnáját

Az olaszországi pucérkodásnak itt messze nincs vége! Bianca ugyanis tovább tudja fokozni ruhaválasztásait. Firenze utcáin azonban már csak egy párnafelsőben, zoknicipőben és fejkendőben korzózott. Vajon számíthatunk ennél merészebb ruhaválasztásra Kanye új feleségétől?

Forrás: Mirror, Fotó: Getty Images