Borbély Alexandra lélegzetelállítóan fest tűzpiros szettjében

2023. szeptember 28.
Borbély Alexandra friss Instagram-posztjával megmutatta, hogy egy kétgyerekes édesanya is lehet vadítóan szexi – főleg egy tűzpiros szettben!
nagy-ervin-borbély-alexandra

Borbély Alexandráról lehet tudni, hogy érdekli a divat és szívesen választja magyar tervezők alkotásait – legfrissebb Instagram-posztjával szintén egy hazai divattervező munkássága előtt tiszteleg. A nemrégiben születésnapját ünneplő színésznő az új galériában Szegedi Kata (kataszegedi) kreációit osztotta meg, pontosabban azt, ahogyan a csodás darabokat viselte.

Az első képen egy vadító, tűzpiros nadrágkosztümben láthatjuk, a második képen pedig Borbély Alexandra azt is megmutatja, milyen dögös dekoltázs rejtőzik az együttes alatt. Ezután egy fekete, áttört szettben pózol, majd megmutatja arany felsőjét is, amit vagány bőrdzsekivel párosított. De egy izgalmas lila együttest és egy fantasztikus szabású, metálkék ruhát is megosztott követőivel. A gyönyörű képeket ITT lehet megnézni. 

Borbély Alexandra és ikerlányai egyébként mozgalmas napokon vannak túl: jártak Olaszországban és kiruccantak Szegedre is, néhány napja pedig a színésznő születésnapját ünnepelték észbontóan cuki családi idillben.

Fotó: Marie Claire Archív